Saturday, May 7, 2011

Artis-artis Hollywood Freemason...


Pasti ramai yang tak tahu tentang kewujudan artis-artis Hollywood yang mengikut gerakan rahsia Freemason.. Dalam senyap , mereka cuba untuk menyebarnya dan untuk pengetahuan pembaca di Malaysia saja terdapat ramai ahli pergerakan Freemason.. Berkenaan itu akan saya huraikan pada pos akan datang..
Di bawah ini adalah list artis Hollywood yang mengikut pergerakan rahsia Freemason.

Justin Bieber
Terkenal dengan lagu hit 'Baby'... namun begitu ramai yang tak tahu bahawa di sebalik lirik-liriknya yang digemari ramai terdapat maksudnya yang tersendiri.. Hampir setiap rangkapnya membawa maksud tentang pemerintahan Dajjal Al-Maseh ( New World Order )..


Lady Gaga
Pasti ramai yang tak tahu bahawa Lady Gaga atau nama sebenarnya Stefani Joanne Angelina Germanotta adalah penganut agama Majusi. Dia terkenal dengan lagunya yang berjudul Bad Romance , Alejandro, Paparazi dan lain-lain lagi.Terang-terang lirik-liriknya
membawa maksud yang sama seperti di atas.

Rihanna
Dia juga merupakan ahi gerakan Freemason.Terdapat simbol Freemason pada badannya (tattoo) dan lagunya
'Umbrella'.Terdapat maksud yang tertentu sekiranya liriknya di 'backwards'kan.

Dewa 19
Merupakan band Indonesia. Kumpulan ini terdiri daripada 5 orang iaitu Ahm
ad Dhani ,Andra , Tyo , Once dan Yuke. Untuk pengetahuan pembaca , Ahmad Dhani iaitu vokalis dalam kumpulan ini berketurunan Yahudi. Dia beragama Islam na
mun sering dilihat memakai rantai Star of David. Kulit-kulit albumnya menimbulkan keraguan apabila terdap
at ciri-ciri Freemason/Illuminati. Albumnya yang berjudul Satu turut bersifatkan Freema
son.

Diatas ini adalah sebahagian daripada artis-atis Hollywood yang menyertai persatuan rahsia Freemason... oleh itu pastikan korang semua berhati-hati kerana ramai yang masih tak sedar akan perkara ini... Ramai remaja zaman sekarang suka menyanyi lagu artis kesukaan mereka namun mereka tidak menyedari maksud di sebalik lirik yang sering mereka nyanyikan.. Sebarlah kepada rakan-rakan anda agar mereka berwaspada dengan lagu-lagu yang dinyanyikan oleh artis Hollywood.
Sekiranya ada kesilapan atau pertanyaan sila tuliskan pada ruangan komen.No comments:

Post a Comment

Adakah Blog Ini Membosankan..?